Stickning, kärlek, livet och svåra sjukdomar

Stickning, kärlek, livet och svåra sjukdomar

torsdag 30 juni 2011

Miss Terry

Japp, så är jag helt inne i en ny Mysteriestickning. Criminal Knits-gruppen på Ravelry ångar vidare med nya projekt. Och allt är så fantastiskt roligt att jag hakar på allt som drar igång :-)

Just nu är det "Miss Terry" som gäller. Jag har just startat sista "ledtråden", nr 4, och har över 500 maskor.
Totalt ska jag dit med ca 1100 pärlor också, jag har redan pärlat clue 3 med ungefär hälften.
Jag nöter upp en och annan Dental Floss......

Här kommer en bild på Miss Terry, men endast stickat till clue 2. Jag stickar med underbara Chloe DK från Posh Yarn, som har lite silvertrådar i sig. Pärlorna som jag använder är lite turkost blågröna, men det visar sig på kommande bilder.


torsdag 9 juni 2011

Garn från Turkiet :-)

Just hemkommen från Turkiet så packar jag upp lite fina garner. Jag ville hitta turkisk bomull, vilket jag gjorde. Men när jag i hettan hittade till den första garnaffären i Alanya, så slog det slint vad jag ville ha......
Jag hade ju tänkt titta på bambu och mohair kanske, de hade även lite olika ullblandningar. När jag gick ut visste jag inte vad jag hade valt.
När jag och dottern kämpade hemåt i värmen, då hittade vi av en slump en andra garnaffär. Den kunde jag ju inte gå förbi, utan köpte en ljuvligt vit, lite blank bomull.
Jag önskar att jag hade kommit ner med tomma resväskor och kunna fylla dem med bara garn.

Mina kompisar låg vid poolen och tyckte att jag inte var riktigt frisk, när jag dök upp efter en promenad i hettan med flera garnpåsar ;-)